Recept från Zeta: Marinad med dijonsenap, vinäger och timjan

Marinad med dijonsenap, vinäger och timjan

En marinad med dijon passar extra fint till fisk, kyckling och lamm.

Tillagning

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

  • 1 1/2 msk dijonsenap
  • 1 1/2 msk Zeta Rödvinsvinäger

    Zeta Rödvinsvinäger

    Läs mer
  • 1/2 msk finhackade örter t.ex. rosmarin, timjan eller dragon
  • 1 krm svartpeppar nymalen
Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Blanda alla ingredienser till marinaden i en liten skål eller kanna.

Lägg ner köttet eller fisk i dubbla plastpåsar och häll över marinaden.

Knyt ihop påsarna och låt marinera i kylskåp minst en timme (gärna längre).

Låt marinaden rinna av väl och salta straxt innan grillning.

Stäng

Inköpslista

Stäng

Bli inspirerad av Zeta

Halloumi

Vill du veta mer om Zetas halloumi

Läs mer

Vinn hushållsmaskiner från Smeg

Italienska pastarätter

I Italien är pasta vardagsmat.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.