Marinad med dijonsenap, vinäger och timjan

RÖSTA PÅ RECEPTET (49)

(49)

Vad tycker du?

15min 4 ingredienser

En marinad med dijon passar extra fint till fisk, kyckling och lamm.

Receptet är framtaget i samarbete med Tove Nilsson.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 1/2 msk
dijonsenap
1/2 msk
finhackade örter t.ex. rosmarin, timjan eller dragon
1 krm
svartpeppar nymalen

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (49)

(49)

Vad tyckte du om receptet?

1 kommentar

Sommarmat från medelhavsköket

Grekisk sommarsallad med fetaost och vattenmelon
Grekisk sommarsallad med fetaost och vattenmelon
Rostade medelhavsgrönsaker med fetaost och soltorkade tomater
Rostade medelhavsgrönsaker med fetaost och soltorkade tomater
Pastasallad till picknick med vispad fetaostdipp
Pastasallad till picknick med vispad fetaostdipp
Nykokt färsk majs med tre toppings
Nykokt färsk majs med tre toppings
Krispig bläckfisk med oliver, kapris och rostad potatis
Krispig bläckfisk med oliver, kapris och rostad potatis