Recept från Zeta: Marinad med dijonsenap, vinäger och timjan

Marinad med dijonsenap, vinäger och timjan

En marinad med dijon passar extra fint till fisk, kyckling och lamm.

Tillagning

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

  • 1 1/2 msk dijonsenap
  • 1 1/2 msk Zeta Rödvinsvinäger

    Zeta Rödvinsvinäger

    Läs mer
  • 1/2 msk finhackade örter t.ex. rosmarin, timjan eller dragon
  • 1 krm svartpeppar nymalen
Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Blanda alla ingredienser till marinaden i en liten skål eller kanna.

Lägg ner köttet eller fisk i dubbla plastpåsar och häll över marinaden.

Knyt ihop påsarna och låt marinera i kylskåp minst en timme (gärna längre).

Låt marinaden rinna av väl och salta straxt innan grillning.

Stäng

Inköpslista

Stäng
Stäng

Fler goda recept för:

Bli inspirerad av Zeta

Läs om våra goda nyheter 2017

Grilla gott!

Det är tillbehören, såserna och rörorna som gör skillnaden.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.