Marinad med dijonsenap, vinäger och timjan

RÖSTA PÅ RECEPTET (48)

(48)

Vad tycker du?

15min 4 ingredienser

En marinad med dijon passar extra fint till fisk, kyckling och lamm.

Receptet är framtaget i samarbete med Tove Nilsson.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 1/2 msk
dijonsenap
1/2 msk
finhackade örter t.ex. rosmarin, timjan eller dragon
1 krm
svartpeppar nymalen

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (48)

(48)

Vad tycker du?

1 kommentar

Vårmiddagar i maj

Måndag
Måndag
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Tisdag
Tisdag
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Onsdag
Onsdag
Pastasallad med pesto och parmesan
Pastasallad med pesto och parmesan
Torsdag
Torsdag
Sparrissallad med lax och mozzarella
Sparrissallad med lax och mozzarella
Fredag
Fredag
Burrata med pesto och tomatsallad
Burrata med pesto och tomatsallad
Lördag
Lördag
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Söndag
Söndag
Fetaostbiffar
Fetaostbiffar