Ljummen bön- och kycklingsallad

  • Tillagning

Borlottibönor, kyckling, apelsin och rosmarin ger denna ljumma sallad sin karaktär.

RÖSTA PÅ RECEPTET (0)

Ingredienser

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

  • Bönsallad
  • 2 fpk Zeta Borlottibönor sköljda och avrunna
  • 3 apelsiner i klyftor utan hinnor
  • 2 avokado i bitar
  • 1 liten rödlök i tunna skivor
Inköpslista

Så här gör du

Klar
Tillvägagångssätt

Värm olivolja i en stekpanna.

Fräs vitlöken med rosmarinkvisten som sedan tas upp.

Lägg i den strimlade kycklingfilén och stek i några minuter, tills köttet är genomstekt, och fått fin färg.

Smaka av med salt och peppar.

Ställ åt sidan.

Gör en vinägrett: rör ihop balsamvinäger, salt och peppar.

Tillsätt olivolja.

Arrangera bönor, frukt, grönsaker och kycklingfiléer på ett stort fat och häll på vinägretten.

Stäng

Inköpslista

Stäng

Skriv en kommentar till "Ljummen bön- och kycklingsallad"

Visa kommentarer Dölj kommentarer

Skriv ett svar

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.