Kikärtsdipp

  • Tillagning

Kikärtsdipp med olivolja och vitlök är gott till nybakat bröd, till grönsaker och som röra på buffébordet.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay

RÖSTA PÅ RECEPTET (3)

Ingredienser

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Inköpslista

Så här gör du

Klar
Tillvägagångssätt

Fräs vitlök i olivolja några minuter utan att det tar färg.

Häll på kikärter och vatten och låt småputtra 5–7 minuter.

Mixa till en slät kräm och smaka av med salt, peppar och vinäger.

Stäng

Inköpslista

Stäng

Skriv en kommentar till "Kikärtsdipp"

Visa kommentarer Dölj kommentarer

Skriv ett svar

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.