Haricots verts med bönor och vitlök

  • Tillagning

Ett snabbt och fräscht tillbehör till kött eller kyckling, eller varför inte bara äta den som den är.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay

RÖSTA PÅ RECEPTET (51)

Ingredienser

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Inköpslista

Så här gör du

Klar
Tillvägagångssätt

Koka haricots verts i saltat vatten 4 minuter.

Kyl snabbt i kallt rinnande vatten för att avbryta kokningen och för att behålla den gröna färgen.

Låt rinna av ordentligt.

Värm olivoljan i en panna och lägg i vitlöken.

Låt fräsa någon minut och tillsätt cannellinibönor och haricots verts.

Smaka av med salt och peppar.

Stäng

Inköpslista

Stäng

Skriv en kommentar till "Haricots verts med bönor och vitlök"

Visa kommentarer Dölj kommentarer

Skriv ett svar

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.