Grön Sparris med ljummen pancettavinägrett

  • Tillagning

Vinägretten är "kryddad" med bacon och rödlök och hälles över ett knippe grillad, grön sparris.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay

RÖSTA PÅ RECEPTET (0)

Ingredienser

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Inköpslista

Så här gör du

Klar
Tillvägagångssätt

Pensla sparrisen med olivolja och grilla 2-3 minuter.

Krydda med salt och peppar.

Stek pancettan knaprig i torr stekpanna.

Lägg i en skål eller bunke och häll på olivolja och vinäger.

Vänd ner rödlök och häll vinägretten över sparrisen.

Stäng

Inköpslista

Stäng

Skriv en kommentar till "Grön Sparris med ljummen pancettavinägrett"

Visa kommentarer Dölj kommentarer

Skriv ett svar

Bli inspirerad av Zeta

Läs om våra goda nyheter 2017

Grilla gott!

Det är tillbehören, såserna och rörorna som gör skillnaden.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.