Grillad gösfilé med bönbearnaise

  • Tillagning

Grillad vit fisk med smakrik bearnaisesås gjord på bönor.

RÖSTA PÅ RECEPTET (1)

Ingredienser

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Inköpslista

Så här gör du

Klar
Tillvägagångssätt

Bönbea: Rör ihop äggula, vinäger och senap i en skål.

Tillsätt rapsoljan under vispning, lite i taget så det inte skär sig.

Låt bönorna rinna av och skölj dem väl, mixa dem till en puré. Blanda ner bönorna i såsen och krydda med dragon, salt och peppar.

Grillad gös: Skär fisken i bitar, pensla dem med olivolja, salta och peppra.

Grilla dem runt om i 6-8 minuter. Använd gärna ett halster, det underlättar.

Servera med ”bönbean” och grillade grönsaker, se separat recept.

Stäng

Inköpslista

Stäng

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.