Ladda ner bild Spara Grillad gösfilé med bönbearnaise Tack! RÖSTA PÅ RECEPTET (17) (17) RÖSTA PÅ RECEPTET (17) (17) Stäng Vad tycker du? Tack för din röst! Rösta Kommentera 30min Prenumerera på vårt nyhetsbrev Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka. Prenumerera på vårt nyhetsbrev Grillad vit fisk med smakrik bearnaisesås gjord på bönor. Receptet är framtaget av Zeta. Prenumerera på vårt nyhetsbrev Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka. Prenumerera på vårt nyhetsbrev Ingredienser Gör så här Ingredienser Gör så här Ingredienser portioner 4 När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras. 600 g gösfilé Extra jungfruolivolja Classico Ekologisk salt svartpeppar nymalen Bönbearnaise 1 äggula 1 msk Vitvinsvinäger 1 msk ljus dijonsenap 2 dl Rapsolja ekologisk 1 burk Zeta Cannelinibönor eller Blandade vita bönor Ekologiska 2 msk färsk dragon eller 2 tsk torkad dragon salt svartpeppar nymalen Gör så här Rör ihop äggula, vinäger och senap i en skål. Tillsätt rapsoljan under vispning, lite i taget så det inte skär sig. Låt bönorna rinna av och skölj dem väl, mixa dem till en puré. Blanda ner bönorna i såsen och krydda med dragon, salt och peppar. Skär fisken i bitar, pensla dem med olivolja, salta och peppra. Grilla dem runt om i 6-8 minuter. Använd gärna ett halster, det underlättar. Servera med ”bönbean” och grillade grönsaker, se separat recept. Dela Skriv ut Spara 0 kommentarer RÖSTA PÅ RECEPTET (17) (17) Tack! Kommentera här! Avbryt svarNamn * E-postadress* Kommentar Δ
0 kommentarer
RÖSTA PÅ RECEPTET (17)
(17)