Frittata med skogschampinjoner och parmesan

  • Tillagning

Frittata, matig italiensk omelett med stekta skogschampinjoner, potatis, parmesan och färska örter.

Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman

RÖSTA PÅ RECEPTET (3)

Ingredienser

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Inköpslista

Så här gör du

Klar
Tillvägagångssätt

Sätt ugnen på 200 grader.

Hetta upp olivolja i en rymlig stekpanna som tål ugnsvärme.

Fräs lök, champinjoner, potatis och vitlök 3–4 min.

Knäck äggen i en bunke och vispa ner mjölk

Smaka av med lite salt och nymald svartpeppar.

Häll äggblandningen och de färska örterna över grönsakerna i stekpannan.

Strö över osten och sätt in stekpannan i ugnen 15-20 min, eller tills äggsmeten stannat.

 

Stäng

Inköpslista

Stäng

Skriv en kommentar till "Frittata med skogschampinjoner och parmesan"

Visa kommentarer Dölj kommentarer

Skriv ett svar

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.