Friterade ravioli med sardelldipp

  • Tillagning

Frasiga friterade ravioli som serveras med en fräsch sardelldipp. Passar utmärkt att servera till många på en buffé eller som tilltugg innan middagen.

Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman

RÖSTA PÅ RECEPTET (8)

Ingredienser

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

  • Friterad ravioli
  • 1 pkt Rana ravioli tomat mozzarella
  • eller Rana ravioli spenat och ricotta
  • 1 l Zeta Frityrolja
Inköpslista

Så här gör du

Klar
Tillvägagångssätt

Blanda alla ingredienser till en dipp och smaka av med salt och citronsaft.

Hetta upp oljan till fritering till 180 grader.

Fritera några ravioli i taget tills de har fått fin färg och servera med sardelldipp.

Stäng

Inköpslista

Stäng

Skriv en kommentar till "Friterade ravioli med sardelldipp"

Visa kommentarer Dölj kommentarer

Skriv ett svar

Bli inspirerad av Zeta

Läs om våra goda nyheter 2017

Grilla gott!

Det är tillbehören, såserna och rörorna som gör skillnaden.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.