Crostini med borlotticrème

RÖSTA PÅ RECEPTET (35)

(35)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

30min 12 ingredienser

Crostini med crème av borlotti, marinerad rödlök och stekt salvia. Underbara små munsbitar som är perfekta för fest när man ska bjuda många.

Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman.

Ingredienser

st
30
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 burk
borlottibönor
1/2
vitlöksklyfta
salt
nymalen svartpeppar
1
citron rivet skal
1
rödlök
2-3 msk
balsamvinäger
1 knippa
salvia ca 30 blad
nymalen svartpeppar

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (35)

(35)

Vad tycker du?

0 kommentarer

Antipasti - Småplock på italienska

Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta är ett friterat bröd som är vanligt i norra Italien där...
Torta fritta är ett friterat bröd som...
Antipastispett
Antipastispett
Antipasti med en blandning av italienska smaker. Går enkelt att förbereda på assiett...
Antipasti med en blandning av italienska smaker....
Bruschetta alla caprese
Bruschetta alla caprese
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat - en vitlöksdoftande enkel sensation!
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat...
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på 10 min. Ett perfekt drinktilltugg eller...
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på...
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt som del av en buffé eller...
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt...