Crostini med borlotticrème

Crostini med crème av borlotti, marinerad rödlök och stekt salvia. Underbara små munsbitar som är perfekta för fest när man ska bjuda många.

Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman

RÖSTA PÅ RECEPTET (4)

Ingredienser

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Inköpslista

Så här gör du

Klar
Tillvägagångssätt

Häll av borlottibönorna och skölj dem i ett durkslag.

Mixa bönor och vitlök till en jämn kräm.

Tillsätt vatten om det behövs.

Tillsätt olivolja, salt, peppar och rivet citronskal och smaka av. Ställ åt sidan.

Skala och skär rödlök i tunna skivor, lägg dem att marinera i balsamvinäger.

Stek salvia frasig i olivolja.

Klicka eller spritsa upp kräm på crostini.

Dekorera med lök och salvia. Mal svartpeppar över.

Stäng

Inköpslista

Stäng

Skriv en kommentar till "Crostini med borlotticrème"

Visa kommentarer Dölj kommentarer

Skriv ett svar

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.