Bresaola med betsallad

  • Tillredning

Bresola med tunt skivade betor, rostade pinjenötter och färska örter. En utmärkt att bjuda påsom förrätt

RÖSTA PÅ RECEPTET (3)

Ingredienser

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Inköpslista

Så här gör du

Klar
Tillvägagångssätt

Koka betorna halvmjuka.

Låt svalna i kallt vatten, skala och skiva mycket tunt.

Rosta pinjekärnorna i torr stekpanna.

Lägg upp bresaola på tallrikar.

Toppa med betor, körvel och pinjekärnor.

Ringla över olivolja.

Salta och peppra.

Stäng

Inköpslista

Stäng

Skriv en kommentar till "Bresaola med betsallad"

Visa kommentarer Dölj kommentarer

Skriv ett svar

Bli inspirerad av Zeta

Läs om våra goda nyheter 2017

Grilla gott!

Det är tillbehören, såserna och rörorna som gör skillnaden.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.