Recept från Zeta. Vitlöksfräst svartkål med pinjenötter och parmesan_li

Vitlöksfräst svartkål med nötter och parmesan

Fräst svartkål med vitlök, rostade pinjenötter och hyvlad parmesan. En enkel och snabblagad rätt med svartkål som passar lika bra till grillat som på julbordet!

Tillagning

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Strimla kålen, skär bort de grövsta stjälkstockarna innan, och fräs i olja en stund.

Pressa sedan i vitlök och fräs någon minut till.

Salta lätt och häll över 1 dl vatten eller vin.

Låt puttra tills vätskan nästan helt kokat in.

Servera med rostade pinjenötter och hyvlad parmesanost.

Stäng

Inköpslista

Stäng

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.