Vitlöksfräst svartkål med nötter och parmesan

RÖSTA PÅ RECEPTET (81)

(81)
10min

Fräst svartkål med vitlök, rostade pinjenötter och hyvlad parmesan. En enkel och snabblagad rätt med svartkål som passar lika bra till grillat som på julbordet!

Ingredienser

bufféportioner
4 - 6
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
200 g
svartkål
1/2 dl
vitt vin
1/2 dl
rostade pinjenötter
3 msk
hyvlad eller riven Parmigiano Reggiano 14 mån
1 till 2 st
vitlök, utefter smak

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Med anledning av Livsmedelsverkets test av olivoljor

Läs mer

Nyhet!

Zeta Hirs-mix Ekologisk är en blandning av hirs, bovete, amarant, durra, ärtor, quinoa och frön.

HIrs-mix

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.