Ladda ner bild Spara Vitlöksfräst grönkål Tack! RÖSTA PÅ RECEPTET (409) (409) RÖSTA PÅ RECEPTET (409) (409) Stäng Vad tycker du? Tack för din röst! Rösta Kommentera 20min Prenumerera på vårt nyhetsbrev Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka. Prenumerera på vårt nyhetsbrev Grönkål fräst i rikligt med en god olivolja smaksatt med vitlök. Receptet är framtaget av Zeta. Prenumerera på vårt nyhetsbrev Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka. Prenumerera på vårt nyhetsbrev Ingredienser Gör så här Ingredienser Gör så här Ingredienser portioner 6 När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras. 1 1/2 dl Extra jungfruolivolja Classico 4 vitlöksklyftor krossade 300 g grönkål mittsjälken borttagen 1/2 dl mandel grovt hackad Gör så här Häll olivoljan i en mindre kastrull, värm den försiktigt och lägg i vitlöken. Fräs den på låg värme sås att den inte får färg i 5-6 minuter. Sila över oljan i en större, vidare kastrull. Lägg i grönkålen och fräs den i vitlöksoljan på medelvärme ca 8-10 minuter så att den blir mjuk. Fräs med mandel de sista 2 minuter om du vill, smaka av med salt. Dela Skriv ut Spara Tips! Det går bra att utesluta mandel. 1 kommentar RÖSTA PÅ RECEPTET (409) (409) Tack! Kommentera här! Avbryt svarNamn * E-postadress* Kommentar Δ Maths Tellander 20 december 2019 kl. 15:18 Vitlökskålen skall jag testa, det låter väldigt gott 😋. 🎄🎅God Jul och Gott nytt år ❄️
Maths Tellander 20 december 2019 kl. 15:18 Vitlökskålen skall jag testa, det låter väldigt gott 😋. 🎄🎅God Jul och Gott nytt år ❄️
1 kommentar
RÖSTA PÅ RECEPTET (409)
(409)Maths Tellander
Vitlökskålen skall jag testa, det låter väldigt gott 😋. 🎄🎅God Jul och Gott nytt år ❄️