Ladda ner bild Spara Vitlöksfräst grönkål Tack! RÖSTA PÅ RECEPTET (411) (411) RÖSTA PÅ RECEPTET (411) (411) Stäng Vad tycker du? Tack för din röst! Rösta Kommentera 20min Grönkål fräst i rikligt med en god olivolja smaksatt med vitlök. Receptet är framtaget av Zeta. Ingredienser Gör så här Ingredienser Gör så här Ingredienser portioner 6 När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras. 1 1/2 dl Extra jungfruolivolja Classico 4 vitlöksklyftor krossade 300 g grönkål mittsjälken borttagen 1/2 dl mandel grovt hackad Gör så här Häll olivoljan i en mindre kastrull, värm den försiktigt och lägg i vitlöken. Fräs den på låg värme sås att den inte får färg i 5-6 minuter. Sila över oljan i en större, vidare kastrull. Lägg i grönkålen och fräs den i vitlöksoljan på medelvärme ca 8-10 minuter så att den blir mjuk. Fräs med mandel de sista 2 minuter om du vill, smaka av med salt. Dela Skriv ut Spara Tips! Det går bra att utesluta mandel. 1 kommentar RÖSTA PÅ RECEPTET (411) (411) Tack! Kommentera här! Avbryt svarNamn * E-postadress* Kommentar Δ Maths Tellander 20 december 2019 kl. 15:18 Vitlökskålen skall jag testa, det låter väldigt gott 😋. 🎄🎅God Jul och Gott nytt år ❄️
Maths Tellander 20 december 2019 kl. 15:18 Vitlökskålen skall jag testa, det låter väldigt gott 😋. 🎄🎅God Jul och Gott nytt år ❄️
1 kommentar
RÖSTA PÅ RECEPTET (411)
(411)Maths Tellander
Vitlökskålen skall jag testa, det låter väldigt gott 😋. 🎄🎅God Jul och Gott nytt år ❄️