Ladda ner bild Vitlöksfräst grönkål RÖSTA PÅ RECEPTET (421) (421) Spara Stäng Vad tycker du? Tack för din röst! Rösta Kommentera 20min 4 ingredienser Grönkål fräst i rikligt med en god olivolja smaksatt med vitlök. Receptet är framtaget av Zeta. Ingredienser Gör så här Ingredienser Gör så här Ingredienser portioner 6 När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras. 1 1/2 dl Extra jungfruolivolja Classico 4 vitlöksklyftor krossade 300 g grönkål mittsjälken borttagen 1/2 dl mandel grovt hackad Gör så här Häll olivoljan i en mindre kastrull, värm den försiktigt och lägg i vitlöken. Fräs den på låg värme sås att den inte får färg i 5-6 minuter. Sila över oljan i en större, vidare kastrull. Lägg i grönkålen och fräs den i vitlöksoljan på medelvärme ca 8-10 minuter så att den blir mjuk. Fräs med mandel de sista 2 minuter om du vill, smaka av med salt. Dela Skriv ut Spara Tips! Det går bra att utesluta mandel. Vad tyckte du om receptet? RÖSTA PÅ RECEPTET (421) (421) Stäng Vad tyckte du om receptet? Sätt mitt betyg Stäng 1 kommentar Kommentera här! Avbryt svarNamn * E-postadress* Kommentar Δ Maths Tellander 2019-12-20 Vitlökskålen skall jag testa, det låter väldigt gott 😋. 🎄🎅God Jul och Gott nytt år ❄️
Maths Tellander 2019-12-20 Vitlökskålen skall jag testa, det låter väldigt gott 😋. 🎄🎅God Jul och Gott nytt år ❄️
Vad tyckte du om receptet?
RÖSTA PÅ RECEPTET (421)
(421)Vad tyckte du om receptet?
1 kommentar
Maths Tellander
Vitlökskålen skall jag testa, det låter väldigt gott 😋. 🎄🎅God Jul och Gott nytt år ❄️