Vitlöksfräst grönkål

RÖSTA PÅ RECEPTET (394)

(394)

RÖSTA PÅ RECEPTET (394)

(394)

Vad tycker du?

20min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Grönkål fräst i rikligt med en god olivolja smaksatt med vitlök.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
6
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
4
vitlöksklyftor krossade
300 g
grönkål mittsjälken borttagen
1/2 dl
mandel grovt hackad

Gör så här

Tips!

Det går bra att utesluta mandel.

1 kommentar

RÖSTA PÅ RECEPTET (394)

(394)
Tack!