Vinägrett med tomat, rödlök och persilja

RÖSTA PÅ RECEPTET (12)

(12)

RÖSTA PÅ RECEPTET (12)

(12)

Vad tycker du?

10min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Välj söta tomater med mycket smak, färsk persilja och en god balsamvinäger.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

1 st
tomat, finhackad
1/4
rödlök, finhckad
1 msk
persilja, hackad
salt
peppar

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (12)

(12)
Tack!