Vinägrett med sardeller och grillad paprika

RÖSTA PÅ RECEPTET (2)

(2)

RÖSTA PÅ RECEPTET (2)

(2)

Vad tycker du?

15min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Sardellerna ger en djup sälta till vinägretten och den grillade paprikan bidrar med sin fina sötma.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
2-3 tsk
Sardellcrème MSC-märkt eller 5 st Zeta Sardeller finhackade
1 msk
salt
svartpeppar

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (2)

(2)
Tack!