Vinägrett med rostad vitlök och citron

RÖSTA PÅ RECEPTET (24)

(24)

RÖSTA PÅ RECEPTET (24)

(24)

Vad tycker du?

15min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Vitlöken får en rundare smak när den rostas och blir extra god ihop med citronen.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
2
vitlöksklyftor tunt skivade
1/2
citron rivet skal
salt
svartpeppar

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (24)

(24)
Tack!