Vinägrett med rödbeta, oregano och citron

RÖSTA PÅ RECEPTET (1)

(1)

RÖSTA PÅ RECEPTET (1)

(1)

Vad tycker du?

10min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Rödbetan bidrar med sin söta, goda smak och passar bra tillsammans med färsk oregano och citron.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

2 msk
Zeta Balsamvinäger Sigillo Rosso I.G.P.
1 msk
riven rödbeta färsk
1 msk
hackad oregano färsk
1/2
saft och rivet skal citron
salt
peppar

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (1)

(1)
Tack!