Vinägrett med rödbeta, oregano och citron

RÖSTA PÅ RECEPTET (2)

(2)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

10min 7 ingredienser

Rödbetan bidrar med sin söta, goda smak och passar bra tillsammans med färsk oregano och citron.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

2 msk
Zeta Balsamvinäger Sigillo Rosso I.G.P.
1 msk
riven rödbeta färsk
1 msk
hackad oregano färsk
1/2
saft och rivet skal citron
salt
peppar

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (2)

(2)

Vad tycker du?

0 kommentarer

Antipasti - Småplock på italienska

Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta är ett friterat bröd som är vanligt i norra Italien där...
Torta fritta är ett friterat bröd som...
Antipastispett
Antipastispett
Antipasti med en blandning av italienska smaker. Går enkelt att förbereda på assiett...
Antipasti med en blandning av italienska smaker....
Bruschetta alla caprese
Bruschetta alla caprese
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat - en vitlöksdoftande enkel sensation!
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat...
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på 10 min. Ett perfekt drinktilltugg eller...
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på...
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt som del av en buffé eller...
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt...