Vinägrett med oliv och kapris

RÖSTA PÅ RECEPTET (6)

(6)

RÖSTA PÅ RECEPTET (6)

(6)

Vad tycker du?

15min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Kapris och oliver är goda smaksättare i en vinägrett. Enkelt att använda den färdiga tapenaden!

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 msk
Zeta Tapenade Oliver & Kapris, grovhackad
salt
svartpeppar

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (6)

(6)
Tack!