Vinägrett med chili, soja, ingefära och vitlök

RÖSTA PÅ RECEPTET (69)

(69)

RÖSTA PÅ RECEPTET (69)

(69)

Vad tycker du?

10min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

En kryddig vinägrett med chili, ingefära och vitlök. Sojan ger vinägretten dess sälta.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

cl, ca
50
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
2 msk
japansk soja
1/2
röd chilipeppar finhackad
1 liten
vitlöksklyfta finriven eller pressad
1 tsk
ingefära riven

Gör så här

Tips!

Servera till sallad på bönor, fisk, kött, ja till det mesta!

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (69)

(69)
Tack!