Vinägrett med chili, soja, ingefära och vitlök

RÖSTA PÅ RECEPTET (68)

(68)

RÖSTA PÅ RECEPTET (68)

(68)

Vad tycker du?

10min
Zeta 50 år
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

En kryddig vinägrett med chili, ingefära och vitlök. Sojan ger vinägretten dess sälta.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Zeta 50 år
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

cl, ca
50
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
2 msk
japansk soja
1/2
röd chilipeppar finhackad
1 liten
vitlöksklyfta finriven eller pressad
1 tsk
ingefära riven

Gör så här

Tips!

Servera till sallad på bönor, fisk, kött, ja till det mesta!

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (68)

(68)
Tack!

Vårmiddagar i maj

Måndag
Måndag
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Tisdag
Tisdag
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Onsdag
Onsdag
Pastasallad med pesto och parmesan
Pastasallad med pesto och parmesan
Torsdag
Torsdag
Sparrissallad med lax och mozzarella
Sparrissallad med lax och mozzarella
Fredag
Fredag
Burrata med pesto och tomatsallad
Burrata med pesto och tomatsallad
Lördag
Lördag
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Söndag
Söndag
Fetaostbiffar
Fetaostbiffar

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.