Vegetariska kåldolmar med halloumi

RÖSTA PÅ RECEPTET (60)

(60)

Vad tycker du?

45min 10 ingredienser

Goda vegetariska kåldolmar fyllda med riven halloumi och cannelinibönor. Ljuvliga smaker från medelhavsköket. Serveras med mustig klassisk tomatsås.

Receptet är framtaget i samarbete med Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
2 frp
1/2
röd chili, finhackad
2
vitlöksklyftor, finriven
1
morot, grovriven
3 msk
maizena
nymalen svartpeppar
salt
12
savoykålsblad
Tomatsås
3
vitlöksklyftor, hackad
1 frp
krossade tomater
10 blad
färsk basilika, strimlade
salt
nymalen svartpeppar

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (60)

(60)

Vad tyckte du om receptet?

5 kommentarer

Karin

Ser jättegott ut! Kan man förbereda kåldolmarna i förväg? Fylla dem och rulla ihop och grädda senare?

Anna Mellberg

Hej Karin! Det tror jag absolut inte ska vara något problem. Lycka till önskar vännerna på Zeta

Benny Karlsson

De godaste vegetariska kåldolmar jag ätit hittills och jag har provat dom flesta recepten jag hittat..Toppenfyllning!

Pernilla Mollsnäs

Hej!
Jag undrar om de färdiglagade dolmarna går att frysa?

Anna Mellberg

Hej Pernilla! Det tror vi fungerar. Hälsningar från vännerna på Zeta