Vegetariska kåldolmar med halloumi

RÖSTA PÅ RECEPTET (59)

(59)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

45min 10 ingredienser

Goda vegetariska kåldolmar fyllda med riven halloumi och cannelinibönor. Ljuvliga smaker från medelhavsköket. Serveras med mustig klassisk tomatsås.

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
2 frp
1/2
röd chili, finhackad
2
vitlöksklyftor, finriven
1
morot, grovriven
3 msk
maizena
nymalen svartpeppar
salt
12
savoykålsblad
Tomatsås
3
vitlöksklyftor, hackad
1 frp
krossade tomater
10 blad
färsk basilika, strimlade
salt
nymalen svartpeppar

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (59)

(59)

Vad tycker du?

3 kommentarer

Karin

Ser jättegott ut! Kan man förbereda kåldolmarna i förväg? Fylla dem och rulla ihop och grädda senare?

Anna Mellberg

Hej Karin! Det tror jag absolut inte ska vara något problem. Lycka till önskar vännerna på Zeta

Benny Karlsson

De godaste vegetariska kåldolmar jag ätit hittills och jag har provat dom flesta recepten jag hittat..Toppenfyllning!

Italiensk vecka

Måndag
Måndag
Pasta Maccaronetti Bolognese
Pasta Maccaronetti Bolognese
Tisdag
Tisdag
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Onsdag
Onsdag
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Torsdag
Torsdag
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Fredag
Fredag
Pizza med buffelmozzarella
Pizza med buffelmozzarella
Lördag
Lördag
Risotto på svamp och spenat
Risotto på svamp och spenat
Söndag
Söndag
Ossobuco
Ossobuco