Vegetariska kåldolmar med halloumi

RÖSTA PÅ RECEPTET (54)

(54)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

45min 10 ingredienser

Goda vegetariska kåldolmar fyllda med riven halloumi och cannelinibönor. Ljuvliga smaker från medelhavsköket. Serveras med mustig klassisk tomatsås.

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
2 frp
1/2
röd chili, finhackad
2
vitlöksklyftor, finriven
1
morot, grovriven
3 msk
maizena
nymalen svartpeppar
salt
12
savoykålsblad
Tomatsås
3
vitlöksklyftor, hackad
1 frp
krossade tomater
10 blad
färsk basilika, strimlade
salt
nymalen svartpeppar

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (54)

(54)

Vad tycker du?

0 kommentarer

Sensommarvecka med italienska smaker

Måndag
Måndag
Frasig fetaost med sallad och picklad rödlök
Frasig fetaost med sallad och picklad rödlök
Tisdag
Tisdag
Sallad med kikärtor
Sallad med kikärtor
Onsdag
Onsdag
Snabb lasagne i stekpanna
Snabb lasagne i stekpanna
Torsdag
Torsdag
Lax i ugn med fetaost och oliver
Lax i ugn med fetaost och oliver
Fredag
Fredag
Pinsa med buffelburrata, citron och pistagenötter
Pinsa med buffelburrata, citron och pistagenötter
Lördag
Lördag
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja