Vegetariska kåldolmar med halloumi

RÖSTA PÅ RECEPTET (60)

(60)

Vad tycker du?

45min 10 ingredienser
Goda sommarerbjudanden
Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Goda sommarerbjudanden

Goda vegetariska kåldolmar fyllda med riven halloumi och cannelinibönor. Ljuvliga smaker från medelhavsköket. Serveras med mustig klassisk tomatsås.

Receptet är framtaget av Zeta.

Goda sommarerbjudanden
Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Goda sommarerbjudanden

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
2 frp
1/2
röd chili, finhackad
2
vitlöksklyftor, finriven
1
morot, grovriven
3 msk
maizena
nymalen svartpeppar
salt
12
savoykålsblad
Tomatsås
3
vitlöksklyftor, hackad
1 frp
krossade tomater
10 blad
färsk basilika, strimlade
salt
nymalen svartpeppar

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (60)

(60)

Vad tyckte du om receptet?

3 kommentarer

Karin

Ser jättegott ut! Kan man förbereda kåldolmarna i förväg? Fylla dem och rulla ihop och grädda senare?

Anna Mellberg

Hej Karin! Det tror jag absolut inte ska vara något problem. Lycka till önskar vännerna på Zeta

Benny Karlsson

De godaste vegetariska kåldolmar jag ätit hittills och jag har provat dom flesta recepten jag hittat..Toppenfyllning!

Grillat med italienska smaker

Grillad halloumi med zucchini och citron
Grillad halloumi med zucchini och citron
Fräst kål med italienska smaker och kycklingspett
Fräst kål med italienska smaker och kycklingspett
Grillad röding med sommarkål
Grillad röding med sommarkål
Rostade grönsaker med smulad fetaost
Rostade grönsaker med smulad fetaost
Bönor och grönkål till kryddiga kycklingben
Bönor och grönkål till kryddiga kycklingben
Krispigt grillad abborre
Krispigt grillad abborre
Grillad sparris med örtricotta
Grillad sparris med örtricotta
Salsicciaspett
Salsicciaspett