Vegetarisk pastagratäng

RÖSTA PÅ RECEPTET (23)

(23)
30min

En krämig vegetarisk pastagratäng med broccoli och kantareller.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
4
jordärtskockor
1
gul lök
150 g
kantareller eller annan svamp
salt
svartpeppar
400 g
broccoli
1
Mascarpone (250g)
1 burk
Zeta Oliver med Chili (300g)

Gör så här

Tips!

Variera rätten genom att blanda den nykokta pastan med grönsakerna, mascarponen och oliverna och gratinera allt i ugnen. Då bör du dubbla mängden mascarpone.

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Vinn hushållsmaskiner från Smeg

Italienska pastarätter

I Italien är pasta vardagsmat.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.