Vegetarisk pastagratäng

RÖSTA PÅ RECEPTET (37)

(37)

RÖSTA PÅ RECEPTET (37)

(37)

Vad tycker du?

30min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

En krämig vegetarisk pastagratäng med broccoli och kantareller.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
4
jordärtskockor
1
gul lök
150 g
kantareller eller annan svamp
salt
svartpeppar
400 g
broccoli
1
Mascarpone (250g)
1 burk
Zeta Oliver med Chili (300g)

Gör så här

Tips!

Variera rätten genom att blanda den nykokta pastan med grönsakerna, mascarponen och oliverna och gratinera allt i ugnen. Då bör du dubbla mängden mascarpone.

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (37)

(37)
Tack!