Varma gröna bönor
Vad tycker du?
Fagiolini in padella – varma gröna bönor som är lätta att tillaga och oemotståndligt goda! Det perfekta tillbehöret till både kött och fisk.
Receptet är framtaget i samarbete med Zeta.
Fagiolini in padella – varma gröna bönor som är lätta att tillaga och oemotståndligt goda! Det perfekta tillbehöret till både kött och fisk.
Receptet är framtaget i samarbete med Zeta.
Vad tyckte du om receptet?
RÖSTA PÅ RECEPTET (45)
(45)Vad tyckte du om receptet?
2 kommentarer
Johan
De bör nog kokas mer än några minuter, åtminstone gröna bönor, kanske inte samma som haricots verts?
Anna Mellberg
Hej Johan! I ingredienslistan skriver vi haricots verts och det är även det du ser på bilden. Vi skriver några minuter- vill du ha dem ännu mjukare så kokar du dem längre. Tänk på att du tillagar dem i stekpannan också i detta recept. Lycka till i köket önskar vännerna på Zeta