Varm sallad med blandade bönor

RÖSTA PÅ RECEPTET (42)

(42)

RÖSTA PÅ RECEPTET (42)

(42)

Vad tycker du?

20min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Blandade bönor i varm sallad som passar som vegetarisk rätt eller som tillbehör.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1
broccoli, i buketter
2
vitlöksklyftor, hackade
1/3
chilipeppar, finhackad
8-10
coctailtomater, delade
svartpeppar, nymalen
1/2
rödlök, skivad
salt

Gör så här

2 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (42)

(42)
Tack!

Julia Navren

Jättebra recept! Men när ska vitvinsvinägern in? /J

Sophie Berlin

Hej Julia,
Vad kul att du gillar receptet. Tillsätt vinägern mot slutet och smaka av med salt och peppar.
Vänliga hälsningar, Sophie på Zeta

Italiensk vecka

Måndag
Måndag
Pasta Maccaronetti Bolognese
Pasta Maccaronetti Bolognese
Tisdag
Tisdag
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Onsdag
Onsdag
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Torsdag
Torsdag
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Fredag
Fredag
Pizza med buffelmozzarella
Pizza med buffelmozzarella
Lördag
Lördag
Risotto på svamp och spenat
Risotto på svamp och spenat
Söndag
Söndag
Ossobuco
Ossobuco