Våfflor med bär och mascarpone

RÖSTA PÅ RECEPTET (9)

(9)
20min

Goda frasiga våfflor med bär och mascarpone. Använd mineralvatten för frasiga våfflor.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
250 g
hallon
1 fpk
250 g Mascarpone
2-3 msk
florsocker

Gör så här

Tips!

Byt ut vattnet mot San Pellegrino så får du frasigare våfflor. Får du inte tag i färska hallon kan du tina frysta hallon och blanda med lite florsocker och hallonbalsamico.

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Årets Novello är här!

Olivolja från årets första dagars skörd.

Lär mer

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.