Ugnsgrillade kycklingvingar med balsamvinäger

RÖSTA PÅ RECEPTET (62)

(62)

RÖSTA PÅ RECEPTET (62)

(62)

Vad tycker du?

30min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Grillade kycklingvingar enkelt marinerade, fungerar utmärkt både att grilla i ugn och på vanlig grill.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
900 g
färska kycklingvingar
2
vitlöksklyftor finrivna eller pressade
salt
peppar

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (62)

(62)
Tack!