Ugnsbakade morötter med Parmesan

RÖSTA PÅ RECEPTET (84)

(84)

Vad tycker du?

40min 6 ingredienser

De här smakrika morötterna passar utmärkt till kött, fisk och kyckling. Vi har upptäckt att både barn och vuxna har svårt att sluta äta dem när de väl har smakat.

Receptet är framtaget i samarbete med Zeta.

Ingredienser

4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Morötter
5 st
morötter
salt och peppar
1 msk
ströbröd
Smaksättning
1/2 dl
hackad bladpersilja
1 tsk
citronzest

Gör så här

Tips!

Svinntips! Om det råkar bli över är dessa morötter nästan lika goda kalla och passar perfekt att skära ner i salladen några dagar senare. 

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (84)

(84)

Vad tyckte du om receptet?

3 kommentarer

Rita Hansson

Mycket enkelt att tillaga och superduper gott. Går precis lika bra utan smaksättningen. 5 av 5. Rita

Nina

Supergott och lättlagat! Kan lätt ersätta potatis eller ris, eller bara ätas som ett komplement. Fem av fem!