Ugnsbakade morötter med Parmesan

RÖSTA PÅ RECEPTET (63)

(63)

Vad tycker du?

40min 6 ingredienser

De här smakrika morötterna passar utmärkt till kött, fisk och kyckling. Vi har upptäckt att både barn och vuxna har svårt att sluta äta dem när de väl har smakat.

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Morötter
5 st
morötter
salt och peppar
1 msk
ströbröd
Smaksättning
1/2 dl
hackad bladpersilja
1 tsk
citronzest

Gör så här

Tips!

Svinntips! Om det råkar bli över är dessa morötter nästan lika goda kalla och passar perfekt att skära ner i salladen några dagar senare. 

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (63)

(63)

Vad tycker du?

1 kommentar

Vårmiddagar i maj

Måndag
Måndag
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Tisdag
Tisdag
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Onsdag
Onsdag
Pastasallad med pesto och parmesan
Pastasallad med pesto och parmesan
Torsdag
Torsdag
Sparrissallad med lax och mozzarella
Sparrissallad med lax och mozzarella
Fredag
Fredag
Burrata med pesto och tomatsallad
Burrata med pesto och tomatsallad
Lördag
Lördag
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Söndag
Söndag
Fetaostbiffar
Fetaostbiffar