Ugnsbakade morötter med citron och oliver

RÖSTA PÅ RECEPTET (34)

(34)

RÖSTA PÅ RECEPTET (34)

(34)

Vad tycker du?

45min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ugnsbakade morötter med fräsch topping av citron kapris och oliver. Perfekt som tillbehör eller som på egen hand vegetarisk rätt.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
6
normalstora morötter, skalade och delade på längden
2 msk
Zeta Tapenade Oliver & Kapris, grovhackad
1/2
citron, finrivet skal och saft
några kvistar
timjan, plockade blad
salt
peppar

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (34)

(34)
Tack!