Ugnsbakade morötter med citron och oliver

RÖSTA PÅ RECEPTET (24)

(24)
45min

Ugnsbakade morötter med fräsch topping av citron kapris och oliver. Perfekt som tillbehör eller som på egen hand vegetarisk rätt.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
6
normalstora morötter, skalade och delade på längden
2 msk
1/2
citron, finrivet skal och saft
några kvistar
timjan, plockade blad
salt
peppar

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Med anledning av Livsmedelsverkets test av olivoljor

Läs mer

Nyhet!

Zeta Hirs-mix Ekologisk är en blandning av hirs, bovete, amarant, durra, ärtor, quinoa och frön.

HIrs-mix

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.