Ugnsbakade fikon med chévreost, prosciutto och honung

RÖSTA PÅ RECEPTET (43)

(43)

Vad tycker du?

20min 6 ingredienser

Ugnsbakade fikon men krämig chévreost, lindad med prosciutto och toppad med valnötter och söt honung. Ljuvliga små munsbitar som passar utmärkt som aptitretare.

Receptet är framtaget i samarbete med Zeta.

Ingredienser

portioner
6
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
4
färska fikon
75 g
chévreost
8
valnötter
flytande honung
granatäppelkärnor

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (43)

(43)

Vad tyckte du om receptet?

0 kommentarer

Veckomeny november

Måndag Måndag
Måndag
Krämig kycklinggryta med citron och mascarpone
Krämig kycklinggryta med citron och mascarpone
Tisdag Tisdag
Tisdag
Linsgryta med tomat och fetaost
Linsgryta med tomat och fetaost
Onsdag Onsdag
Onsdag
Lasagne
Lasagne
Torsdag Torsdag
Torsdag
Mini Pinsa med pesto, burrata och pinjenötter
Mini Pinsa med pesto, burrata och pinjenötter