Ugnsbakad rödlök toppad med tapenade

RÖSTA PÅ RECEPTET (13)

(13)

RÖSTA PÅ RECEPTET (13)

(13)

Vad tycker du?

30min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ugnsbakad rödlök blir mild och passar fint med tapenade. Passar till grillat kött, fisk och kyckling.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

rödlök
Tapenade av svarta oliver eller Zeta Pesto alla Genovese Classico

Gör så här

Tips!

Gott till grillat kött, fisk, kyckling, på en buffé eller som förrätt på rucolabädd med god olivolja, t. ex. Zeta Casa Di Luca.

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (13)

(13)
Tack!