Ugnsbakad kolja med citronette

RÖSTA PÅ RECEPTET (228)

(228)

Vad tycker du?

30min 3 ingredienser

Ugnsbakad kolja med fräscha smaker och dofter från citron, salladslök och cocktailtomater.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
4 bitar
koljafilé (ca 160g/port)
salt och peppar
Tomatsallad
1 ask
röda cocktailtomater (250g) skivade
1 ask
gula cocktailtomater (250g) skivade
2
salladslökar tunt skivade
1
citron pressad saft
salt
peppar

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (228)

(228)

Vad tyckte du om receptet?

0 kommentarer

Sommarmat från medelhavsköket

Grekisk sommarsallad med fetaost och vattenmelon
Grekisk sommarsallad med fetaost och vattenmelon
Rostade medelhavsgrönsaker med fetaost och soltorkade tomater
Rostade medelhavsgrönsaker med fetaost och soltorkade tomater
Pastasallad till picknick med vispad fetaostdipp
Pastasallad till picknick med vispad fetaostdipp
Nykokt färsk majs med tre toppings
Nykokt färsk majs med tre toppings
Krispig bläckfisk med oliver, kapris och rostad potatis
Krispig bläckfisk med oliver, kapris och rostad potatis