Ugnsbakad kolja med citronette

RÖSTA PÅ RECEPTET (145)

(145)
30min

Ugnsbakad kolja med fräscha smaker och dofter från citron, salladslök och cocktailtomater.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
4 bitar
koljafilé (ca 160g/port)
salt och peppar
Tomatsallad
1 ask
röda cocktailtomater (250g) skivade
1 ask
gula cocktailtomater (250g) skivade
2
salladslökar tunt skivade
1
citron pressad saft
salt
peppar

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Årets Novello är här!

Olivolja från årets första dagars skörd.

Lär mer

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.