Ugnsbakad fetaost i foliepaket med honung

RÖSTA PÅ RECEPTET (108)

(108)

RÖSTA PÅ RECEPTET (108)

(108)

Vad tycker du?

15min
Zeta 50 år
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Den goda smaken av fetaost kommer fram lite extra om man bakar osten i ugnen - jättegott tillsammans med honung och timjan!

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Zeta 50 år
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 pkt
Fetaost (150g)
1 msk
flytande honung
några kvistar
färsk timjan
svartpeppar

Gör så här

Tips!

Variera rätten som vi fick den på en taverna i Thessaloniki: Lägg en stor skiva av en bifftomat på fetaosten och strö över generöst med torkad oregano över innan du viker ihop paketet. Ringla på olivolja innan du äter osten, men hoppa över honungen.

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (108)

(108)
Tack!

Vårmiddagar i maj

Måndag
Måndag
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Tisdag
Tisdag
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Onsdag
Onsdag
Pastasallad med pesto och parmesan
Pastasallad med pesto och parmesan
Torsdag
Torsdag
Sparrissallad med lax och mozzarella
Sparrissallad med lax och mozzarella
Fredag
Fredag
Burrata med pesto och tomatsallad
Burrata med pesto och tomatsallad
Lördag
Lördag
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Söndag
Söndag
Fetaostbiffar
Fetaostbiffar

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.