Ugnsbakad fänkål med chili och citron

RÖSTA PÅ RECEPTET (37)

(37)

RÖSTA PÅ RECEPTET (37)

(37)

Vad tycker du?

25min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fänkål i ugn som smaksatts med chili och citron är ett vegetariskt tillbehör som passar fint till fisk eller ljust kött.

Receptet är framtaget i samarbete med Fredrik Erikssson.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
2
fänkålshuvuden, skivade på längden
2
röda chilifrukter, skivade
1
citron, i bitar
1
hel vitlök, skivad eller i klyftor krossade
2
lagerblad
blandade kvisar av färska örter, ex rosmarin, oregano, basilika
salt
nymalen svartpeppar

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (37)

(37)
Tack!