Ugnsbakad fänkål med chili och citron

RÖSTA PÅ RECEPTET (49)

(49)

Vad tycker du?

25min 10 ingredienser

Fänkål i ugn som smaksatts med chili och citron är ett vegetariskt tillbehör som passar fint till fisk eller ljust kött.

Receptet är framtaget i samarbete med Fredrik Erikssson.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
2
fänkålshuvuden, skivade på längden
2
röda chilifrukter, skivade
1
citron, i bitar
1
hel vitlök, skivad eller i klyftor krossade
2
lagerblad
blandade kvisar av färska örter, ex rosmarin, oregano, basilika
salt
nymalen svartpeppar

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (49)

(49)

Vad tyckte du om receptet?

0 kommentarer

Sommarmat från medelhavsköket

Grekisk sommarsallad med fetaost och vattenmelon
Grekisk sommarsallad med fetaost och vattenmelon
Rostade medelhavsgrönsaker med fetaost och soltorkade tomater
Rostade medelhavsgrönsaker med fetaost och soltorkade tomater
Pastasallad till picknick med vispad fetaostdipp
Pastasallad till picknick med vispad fetaostdipp
Nykokt färsk majs med tre toppings
Nykokt färsk majs med tre toppings
Krispig bläckfisk med oliver, kapris och rostad potatis
Krispig bläckfisk med oliver, kapris och rostad potatis