Ugnsbakad fänkål med chili och citron

RÖSTA PÅ RECEPTET (14)

(14)
25min

Fänkål i ugn som smaksatts med chili och citron är ett vegetariskt tillbehör som passar fint till fisk eller ljust kött.

Receptet är framtaget i samarbete med Fredrik Erikssson.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
2
fänkålshuvuden, skivade på längden
2
röda chilifrukter, skivade
1
citron, i bitar
1
hel vitlök, skivad eller i klyftor krossade
2
lagerblad
blandade kvisar av färska örter, ex rosmarin, oregano, basilika
salt
nymalen svartpeppar

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Årets Novello är här!

Olivolja från årets första dagars skörd.

Lär mer

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.