Ladda ner bild Spara Tramezzino med kyckling Tack! RÖSTA PÅ RECEPTET (28) (28) RÖSTA PÅ RECEPTET (28) (28) Stäng Vad tycker du? Tack för din röst! Rösta Kommentera 15min Zeta 50 år Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka. Prenumerera på vårt nyhetsbrev Trekantsmacka med kycklingröra som passar utmärkt som mellanmål eller att ta med sig på picknicken! Zeta 50 år Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka. Prenumerera på vårt nyhetsbrev Ingredienser Gör så här Ingredienser Gör så här Ingredienser portioner 4 När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras. 1/2 grillad eller stekt kyckling 1 burk Tapenade med chili 2 msk finskuren gräslök 1 dl majonnäs salt nymalen svartpeppar 8 skivor surdegsbröd Gör så här Plocka köttet från kycklingen och tärna det fint, lägg i en skål. Häll bort oljan från tapenaden. Lägg tapenaden i skålen och tillsätt gräslök och majonnäs, blanda och smaka av med salt och peppar. Skär till brödskivorna så de blir rektangulära. Lägg kycklingblandningen på en skiva bröd, lägg en skiva ovanpå. Fyll allt bröd, dela dem diagonalt till trekanter. Dela Skriv ut Spara 0 kommentarer RÖSTA PÅ RECEPTET (28) (28) Tack! Kommentera här! Avbryt svarNamn * E-postadress* Kommentar Δ
0 kommentarer
RÖSTA PÅ RECEPTET (28)
(28)