Ladda ner bild Spara Toscanawok Tack! RÖSTA PÅ RECEPTET (9) (9) RÖSTA PÅ RECEPTET (9) (9) Stäng Vad tycker du? Tack för din röst! Rösta Kommentera 30min Zeta 50 år Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka. Prenumerera på vårt nyhetsbrev En wok på soltorkade tomater, vita bönor och sparris. Servera gärna tillsammans med lax. Zeta 50 år Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka. Prenumerera på vårt nyhetsbrev Ingredienser Gör så här Ingredienser Gör så här Ingredienser portioner 4 När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras. 3-4 msk Extra jungfruolivolja Classico 2-3 färsk gul eller röd lök med blast, delade på längden 12 sparris i bitar 1 fpk Stora vita bönor eller Zeta Kidneybönor 1 fpk Soltorkade tomater Classico strimlade i stora bitar 2 dl rucola salt 4 laxfiléer (á 120g) Gör så här Hetta upp olivoljan i en stekpanna med höga kanter. Sänk värmen och lägg i lök och sparris, stek i ca 5 minuter under omrörning. Grönsakerna ska behålla lite av sin spänst! Tillsätt bönor, tomatstrimlor och rucola. Fräs i ytterligare några minuter eller tills allt är varmt. Smaka av med salt. Dela Skriv ut Spara 0 kommentarer RÖSTA PÅ RECEPTET (9) (9) Tack! Kommentera här! Avbryt svarNamn * E-postadress* Kommentar Δ
0 kommentarer
RÖSTA PÅ RECEPTET (9)
(9)