Pasta Tortiglioni i ugnen

RÖSTA PÅ RECEPTET (45)

(45)

Vad tycker du?

1tim 11 ingredienser

Tortiglioni al Forno – en härlig gratäng med solmogna tomater, salsiccia, mozzarella och ricotta.

Receptet är framtaget i samarbete med Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 frp
Zeta Casa Di Luca Tortiglioni
1
gul lök, hackad
2 frp
Zeta Körsbärstomater, á 400g
1 msk
strösocker
1 tsk
salt
svartpeppar
1 ½ dl
Zeta Grana Padano D.O.P. 10 månader
1 ½ dl

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (45)

(45)

Vad tyckte du om receptet?

2 kommentarer

Kalle

”Koka pastan nästan klar”? Min pasta här tar 14 min att koka. Hur många minuter rekommenderar ni att den ska koka innan den hamnar i ugnen?

Ska bli gott det här!🤌

Anna Mellberg

Hej Kalle! Vi brukar säga 2-3 minuter innan de ska vara klara enligt tidsangivelsen. Hälsningar vännerna på Zeta