Tomatsoppa och pizzabullar

RÖSTA PÅ RECEPTET (32)

(32)

RÖSTA PÅ RECEPTET (32)

(32)

Vad tycker du?

1tim
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Mild och smakrik krämig tomatsoppa med matiga pizzabullar med pesto och mozzarella.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1
gul lök, finhackad
1
morot, slantar
1
selleristjälk, slantar
1 msk
vetemjöl
1 burk
Zeta Tomater Finkrossade
6 dl
vatten
1 tärning
grönsaksbuljong
salt
svartpeppar
Till servering
örter

Gör så här

Tips!

Receptet passar bra att laga med barn. Se även Matlagningsfilmen med Johanna Westman och få tipsen!

2 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (32)

(32)
Tack!
Lämna ett svar till Emma Olsson Avbryt svar