Tillagning

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Hacka vitlöken och strimla basilikabladen.

Häll olivoljan i en kastrull och fräs vitlöken utan att det tar färg i 3-4 minuter.

Tillsätt sardellcremen och fräs ytterligare en halv minut.

Häll i tomater, vin, lagerblad och oregano.

Låt såsen koka försiktigt i 10-15 minuter.

Smaka av med salt och nymalen svartpeppar.

Avsluta med att röra ner basilikan.

Stäng

Inköpslista

Stäng
  • Tips Vill ha en slätare tomatsås så kan du mixa såsen i korta intervaller med en mixerstav.
Stäng

Fler goda recept för:

Bli inspirerad av Zeta

Information

Återkallelse av Zeta Fuet och Zeta Rökt Fuet 170g.

Läs Mer Reklamation

Läs om våra goda nyheter 2017

Italienska pastarätter

I Italien är pasta vardagsmat.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.