Tomatsås alla kockfritids

RÖSTA PÅ RECEPTET (9)

(9)

RÖSTA PÅ RECEPTET (9)

(9)

Vad tycker du?

30min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Klassisk italiensk tomatsås på körsbärstomater, blekselleri och morot. Används ofta som bas i det italienska köket. Passar till pasta, pizza och gratänger.

Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman och Karolina Sparring.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

1
gul lök, finhackad
1
morot, skalad och finhackad
1
selleri
2
vitlöksklyftor, finhackade
1 frp
tomater
1 tsk
socker
1 tsk
salt

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (9)

(9)
Tack!