Tomatsås alla kockfritids

RÖSTA PÅ RECEPTET (5)

(5)
30min

Klassisk italiensk tomatsås på körsbärstomater, blekselleri och morot. Används ofta som bas i det italienska köket. Passar till pasta, pizza och gratänger.

Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman och Karolina Sparring.

Ingredienser

1
gul lök, finhackad
1
morot, skalad och finhackad
1
selleri
2
vitlöksklyftor, finhackade
1 tsk
socker
1 tsk
salt

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Med anledning av Livsmedelsverkets test av olivoljor

Läs mer

Nyhet!

Zeta Hirs-mix Ekologisk är en blandning av hirs, bovete, amarant, durra, ärtor, quinoa och frön.

HIrs-mix

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.