Tomatsallad med basilika och oliver

RÖSTA PÅ RECEPTET (5)

(5)

RÖSTA PÅ RECEPTET (5)

(5)

Vad tycker du?

20min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Lägg gärna upp tomatskivorna på ett fint fat, lägg på lökringar och oliver och häll över vinägretten.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
8
tomater, skivade
1
liten rödlök, skivad
salt
svartpeppar
1 nypa
strösocker
Till servering
Zeta Svarta och Gröna Oliver
färska basilikablad

Gör så här

Tips!

Variera salladen genom att smula Feta eller Salladsost över salladen. Gott att severa Filoncini till salladen!

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (5)

(5)
Tack!

Italiensk vecka

Måndag
Måndag
Pasta Maccaronetti Bolognese
Pasta Maccaronetti Bolognese
Tisdag
Tisdag
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Onsdag
Onsdag
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Torsdag
Torsdag
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Fredag
Fredag
Pizza med buffelmozzarella
Pizza med buffelmozzarella
Lördag
Lördag
Risotto på svamp och spenat
Risotto på svamp och spenat
Söndag
Söndag
Ossobuco
Ossobuco