Tiramisù med rabarber

RÖSTA PÅ RECEPTET (83)

(83)
1tim

Somrig tiramisù med rabarber blir syrlig och fräsch. Italiensk klassisk dessert med smak av sommar.

Receptet är framtaget i samarbete med Tove Nilsson.

Ingredienser

portioner
8 - 10
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Rabarberkompott
1 kg
rabarber, skivade
2 ½ dl
strösocker
1 dl
torrt vitt vin
½
citron, pressad juice
Tiramisù
4
äggulor
5 msk
strösocker
2 burkar
Mascarpone, á 250 g
2
äggvitor
12 st
Vicenzi Vicenzovo Savoiardo kex, á 200 g

Gör så här

Tips!

En tiramisù blir extra god om den får vila över natten.

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Årets Novello är här!

Olivolja från årets första dagars skörd.

Lär mer

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.