Tiramisù med rabarber

RÖSTA PÅ RECEPTET (127)

(127)

RÖSTA PÅ RECEPTET (127)

(127)

Vad tycker du?

1tim
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Somrig tiramisù med rabarber blir syrlig och fräsch. Italiensk klassisk dessert med smak av sommar.

Receptet är framtaget i samarbete med Tove Nilsson.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
8 - 10
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Rabarberkompott
1 kg
rabarber, skivade
2 ½ dl
strösocker
1 dl
torrt vitt vin
½
citron, pressad juice
Tiramisù
4
äggulor
5 msk
strösocker
2 burkar
Mascarpone, á 250 g
2
äggvitor
12 st
Vicenzi Vicenzovo Savoiardo kex, á 200 g

Gör så här

Tips!

En tiramisù blir extra god om den får vila över natten.

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (127)

(127)
Tack!