Tiramisu

RÖSTA PÅ RECEPTET (140)

(140)

RÖSTA PÅ RECEPTET (140)

(140)

Vad tycker du?

30min
Zeta 50 år
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Tiramisu betyder "pigga upp mig" och är en klassisk Italiensk efterrätt! Enkel att göra i portionsglas till festen.

Zeta 50 år
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
8 - 10
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
2
äggvitor
100 g
strösocker
4
äggulor
1 fpk
12 stycken Vicenzi Vicenzovo Savoiardo
1 dl
starkt kaffe
kakao

Gör så här

7 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (140)

(140)
Tack!

Helle

En undran angående receptet.
Ska det vara 2 äggvitor och 2 äggulor totalt?

Sophie Berlin

Hej Helle,
Det ska vara 2 äggvitor och 4 äggulor totalt. Du separerar äggulorna från vitorna och vispar de var för sig. De äggvitor som blir över kan du spara i kylen och steka upp som omelett till frukost eller varför inte göra en god maräng.
Vänliga hälsningar, Sophie på Zeta

Vårmiddagar i maj

Måndag
Måndag
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Tisdag
Tisdag
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Onsdag
Onsdag
Pastasallad med pesto och parmesan
Pastasallad med pesto och parmesan
Torsdag
Torsdag
Sparrissallad med lax och mozzarella
Sparrissallad med lax och mozzarella
Fredag
Fredag
Burrata med pesto och tomatsallad
Burrata med pesto och tomatsallad
Lördag
Lördag
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Söndag
Söndag
Fetaostbiffar
Fetaostbiffar

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.