Tiramisu

RÖSTA PÅ RECEPTET (148)

(148)

RÖSTA PÅ RECEPTET (148)

(148)

Vad tycker du?

30min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Tiramisu betyder "pigga upp mig" och är en klassisk Italiensk efterrätt! Enkel att göra i portionsglas till festen.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
8 - 10
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
2
äggvitor
100 g
strösocker
4
äggulor
1 fpk
12 stycken Vicenzi Vicenzovo Savoiardo
1 dl
starkt kaffe
kakao

Gör så här

7 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (148)

(148)
Tack!

Helle

En undran angående receptet.
Ska det vara 2 äggvitor och 2 äggulor totalt?

Sophie Berlin

Hej Helle,
Det ska vara 2 äggvitor och 4 äggulor totalt. Du separerar äggulorna från vitorna och vispar de var för sig. De äggvitor som blir över kan du spara i kylen och steka upp som omelett till frukost eller varför inte göra en god maräng.
Vänliga hälsningar, Sophie på Zeta

Sensommarvecka med italienska smaker

Måndag
Måndag
Pastasallad med vispad fetaost
Pastasallad med vispad fetaost
Tisdag
Tisdag
Sallad med kikärtor
Sallad med kikärtor
Onsdag
Onsdag
Snabb lasagne i stekpanna
Snabb lasagne i stekpanna
Torsdag
Torsdag
Lax i ugn med fetaost och oliver
Lax i ugn med fetaost och oliver
Fredag
Fredag
Pinsa med buffelburrata, citron och pistagenötter
Pinsa med buffelburrata, citron och pistagenötter
Lördag
Lördag
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja
Söndag
Söndag
Saffransrisotto med pilgrimsmusslor och blåmusslor
Saffransrisotto med pilgrimsmusslor och blåmusslor