Taleggio-ost med oregano och olivolja

RÖSTA PÅ RECEPTET (14)

(14)

RÖSTA PÅ RECEPTET (14)

(14)

Vad tycker du?

15min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ett annat sätt att äta Taleggio - med rivet citronskal, olivolja och oregano.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
250 g
Mauri Taleggio
några kvistar
färsk oregano
1/2
Rivet skal från citron
svartpeppar

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (14)

(14)
Tack!