Recept från Zeta. Pasta Mezzanelle med salsicca_li

Tagliatelle Mezzanelle med salsiccia

Krämig äggpasta tagliatelle mezzanelle med salsiccia och smak av vit tryffel. Serveras med fördel som en del av den italienska måltiden.

Tillagning

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Fräs löken i olivolja.

Dra av skinnet på salsiccian och smula den med fingrarna i en bunke.

Fräs den i het panna i olja och finfördela ytterligare med en gaffel.

Tillsätt vin och låt puttra i 3 minuter.

Rör ner mascarpone i såsen och låt den blir varm.

Koka pastan enligt förpackningens anvisning.

Vänd ihop pastan med salsicciasås och parmesanost.

Riv mer parmesanost på toppen i såsen.

Lägg på oreganokvistar och ringla på tryffelolja.

Servera genast.

Stäng

Inköpslista

Stäng
  • Tips Vår tryffelolja är mycket smakrik och vi rekommenderar att du smakar av allt eftersom med oljan för att få bästa resultat.
Stäng

Fler goda recept för:

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.