Recept från Zeta. Svamprisotto
Ladda ner bild

Svamprisotto

RÖSTA PÅ RECEPTET (109)

(109)
40min

Krämig klassisk svamprisotto med mild smak av tryffel. Riv över rikligt med parmesan och ringla över en god olivolja.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
200 g
skogschampinjoner eller annan svamp, i bitar
3
schalottenlökar, skalade
1/ 2 frp
Arborioris Casa Di Luca, 350 g eller 4 dl )
2 dl
torrt vitt vin
1,5 liter
kycklingbuljong
salt
svartpeppar
1 dl
hackad bladpersilja

Gör så här

Kommentera

Linda

Hej!

Tack för ett bra recept!
Tänkte bara säga att under punkten 9 står det att man ska blanda i osten, men det ska nig stå svampen. Osten lade man i under punkten 8 och svampen har stått vid sidan sedan punkten 1.

Trevlig helg!

Emma Olsson

Hej Linda,
Tack för att du hörde av dig! Under punkt sju står att svampen ska koka tillsammans med risotton, dock har vi skrivit två gånger att man ska ha i osten vilket är fel. Receptet är nu ändrat 🙂
Hälsningar, Emma från Zeta

Bli inspirerad av Zeta

Årets Novello är här!

Olivolja från årets första dagars skörd.

Lär mer

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.