Svamprisotto

RÖSTA PÅ RECEPTET (255)

(255)

Vad tycker du?

40min 13 ingredienser

Krämig klassisk svamprisotto med mild smak av tryffel. Riv över rikligt med parmesan och ringla över en god olivolja.

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
200 g
skogschampinjoner, i bitar
3
schalottenlökar, skalade
1 frp
Arborioris eller
1 1/2 l
kycklingbuljong
salt
nymalen svartpeppar
1 dl
hackad bladpersilja

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (255)

(255)

Vad tyckte du om receptet?

4 kommentarer

Johanna

Supergott! Jag har lagat den här rätten många gånger, men aldrig använt 1,5 l buljong. Undrar om jag gör något fel? Det blir väldigt gott ändå 🙂

Linda

Hej!

Tack för ett bra recept!
Tänkte bara säga att under punkten 9 står det att man ska blanda i osten, men det ska nig stå svampen. Osten lade man i under punkten 8 och svampen har stått vid sidan sedan punkten 1.

Trevlig helg!

Emma Olsson

Hej Linda,
Tack för att du hörde av dig! Under punkt sju står att svampen ska koka tillsammans med risotton, dock har vi skrivit två gånger att man ska ha i osten vilket är fel. Receptet är nu ändrat 🙂
Hälsningar, Emma från Zeta