Svamprisotto med tryffelolja och parmesanost
En enkel risotto med extra god smak av svamp och tryffelolja.
Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.
En enkel risotto med extra god smak av svamp och tryffelolja.
Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.
Ibland måste det går snabbt att laga mat. Recept klara under 30 minuter.
Recept under 30 minDjurvälfärdsprogram där gårdarna följer EUs lagstiftning, men kraven är ännu tuffare.
Läs mer om animal welfare
Eva Gustavsson
Har ni nåt bra tips på italiensk vitt vin till denna rätt
Tack på förhand
/Eva
Anna Gustavsson
Hej! Hur mycket ska man ha av arborioriset? Vänligen Anna
Emma Olsson
Hej Anna,
Tack för att du hörde av dig! Det ska vara 3 dl arborioriset eller canaroliris 🙂 Jag förtydligar det i receptet.
Hälsningar
Emma från Zeta
Jossan
Känns som att beskrivningen bara är halv. När ska man tillsätta parmesan och tryffelolja?
Zeta
Hej Jossan! Tack för din kommentar på vår hemsida, du har rätt, en del av beredningstexten för ”Svamprisotto med tryffelolja och parmesan” hade fallit bort men nu har vi rättat till den. Hoppas du provar receptet. God spis!