Svamprisotto med tryffelolja och parmesanost

RÖSTA PÅ RECEPTET (442)

(442)

RÖSTA PÅ RECEPTET (442)

(442)

Vad tycker du?

45min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

En enkel risotto med extra god smak av svamp och tryffelolja.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
200 g
färska champinjoner grovt rivna på rivjärn
2 st
schalottenlökar finhackade
1 st
vitlöksklyfta finhackad eller riven
eller
torrt vitt vin
1-1 1/2 liter
varm hönsbuljong
salt
svartpeppar

Gör så här

5 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (442)

(442)
Tack!

Jossan

Känns som att beskrivningen bara är halv. När ska man tillsätta parmesan och tryffelolja?

Zeta

Hej Jossan! Tack för din kommentar på vår hemsida, du har rätt, en del av beredningstexten för ”Svamprisotto med tryffelolja och parmesan” hade fallit bort men nu har vi rättat till den. Hoppas du provar receptet. God spis!

Veckomeny oktober

Måndag
Måndag
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja
Tisdag
Tisdag
Linsgryta med tomat och fetaost
Linsgryta med tomat och fetaost
Onsdag
Onsdag
One pot lasagne
One pot lasagne
Torsdag
Torsdag
Risottomix med Karl-Johansvamp
Risottomix med Karl-Johansvamp