Svamprisotto med tryffelolja och parmesanost
Vad tycker du?
En enkel risotto med extra god smak av svamp och tryffelolja.
Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.
En enkel risotto med extra god smak av svamp och tryffelolja.
Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.
7 kommentarer
RÖSTA PÅ RECEPTET (459)
(459)Nyår förrätt
Hej, denna funkar bra att göra dagen innan? Och bara värma upp vid servering?
Tänkte göra denna i parmesanchips🤩👍🏽
Anna Mellberg
Hej! En risotto smakar alltid bäst när den är nylagad. Riset drar åt sig vätska, sväller och blir mjukare om du låter den stå över natten i kylskåp- det blir helt enkelt en helt annan rätt upplevelsemässigt. Om du sparar risotto är det absolut godast att göra ”Arancini” stekta risottobollar av det. Receptet hittar du på här på zeta.nu
Lycka till i köket önskar vännerna på Zeta
Adam
Kanon!! Tips: vill man ha lite protein till så gör chips av lufttorkad skinka
Anna Gustavsson
Hej! Hur mycket ska man ha av arborioriset? Vänligen Anna
Emma Olsson
Hej Anna,
Tack för att du hörde av dig! Det ska vara 3 dl arborioriset eller canaroliris 🙂 Jag förtydligar det i receptet.
Hälsningar
Emma från Zeta
Jossan
Känns som att beskrivningen bara är halv. När ska man tillsätta parmesan och tryffelolja?
Zeta
Hej Jossan! Tack för din kommentar på vår hemsida, du har rätt, en del av beredningstexten för ”Svamprisotto med tryffelolja och parmesan” hade fallit bort men nu har vi rättat till den. Hoppas du provar receptet. God spis!