Svamprisotto med tryffelolja och parmesanost

RÖSTA PÅ RECEPTET (268)

(268)
45min

En enkel risotto med extra god smak av svamp och tryffelolja.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
200 g
färska champinjoner grovt rivna på rivjärn
2
schalottenlökar finhackade
1
vitlöksklyfta finhackad eller riven
3 dl
Zeta Casa Di Luca Carnaroliris
Zeta Casa Di Luca Arborioris
2 dl
torrt vitt vin
1-1 1/2 liter
varm hönsbuljong
salt
svartpeppar

Gör så här

Kommentera

Jossan

Känns som att beskrivningen bara är halv. När ska man tillsätta parmesan och tryffelolja?

Zeta

Hej Jossan! Tack för din kommentar på vår hemsida, du har rätt, en del av beredningstexten för ”Svamprisotto med tryffelolja och parmesan” hade fallit bort men nu har vi rättat till den. Hoppas du provar receptet. God spis!

Bli inspirerad av Zeta

Årets Novello är här!

Olivolja från årets första dagars skörd.

Lär mer

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.