Svampbruschetta

RÖSTA PÅ RECEPTET (22)

(22)
20min

Bruschetta med blandad svamp, schalottenlök och bladpersilja.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
4 skivor
grovt, stenungsbakat bröd eller toast
4 stora nävar
t.ex. Karl Johan, kantareller, champinjoner blandad svamp tvättad och skuren i grova bitar
1 msk
smör
1
schalottenlök fint tärnad
2 kvistar
bladpersilja fint strimlad
salt gärna havssalt
svartpeppar

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Årets Novello är här!

Olivolja från årets första dagars skörd.

Lär mer

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.