Svampbruschetta

RÖSTA PÅ RECEPTET (22)

(22)
20min

Bruschetta med blandad svamp, schalottenlök och bladpersilja.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
4 skivor
grovt, stenungsbakat bröd eller toast
4 stora nävar
t.ex. Karl Johan, kantareller, champinjoner blandad svamp tvättad och skuren i grova bitar
1 msk
smör
1
schalottenlök fint tärnad
2 kvistar
bladpersilja fint strimlad
salt gärna havssalt
svartpeppar

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Med anledning av Livsmedelsverkets test av olivoljor

Läs mer

Nyhet!

Zeta Hirs-mix Ekologisk är en blandning av hirs, bovete, amarant, durra, ärtor, quinoa och frön.

HIrs-mix

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.