Tillagning

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

  • 4 skivor grovt, stenungsbakat bröd eller toast
  • 4 stora nävar t.ex. Karl Johan, kantareller, champinjoner blandad svamp tvättad och skuren i grova bitar
  • 2 msk Zeta Extra jungfruolivolja Classico

    Zeta Extra jungfruolivolja Classico

    Läs mer
  • 1 msk smör
  • 1 schalottenlök fint tärnad
  • 2 kvistar bladpersilja fint strimlad
  • salt gärna havssalt
  • svartpeppar
Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Rosta brödet i olivolja i en stekpanna.

Stek svampen gyllengul i olivoljan och avsluta med löken och smöret.

Salta och peppra.

Fördela svampen på brödet och strö över den strimlade persiljan.

Stäng

Inköpslista

Stäng

Bli inspirerad av Zeta

Läs om våra goda nyheter 2017

Grilla gott!

Det är tillbehören, såserna och rörorna som gör skillnaden.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.