Svampbruschetta

RÖSTA PÅ RECEPTET (31)

(31)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

20min 8 ingredienser

Bruschetta med blandad svamp, schalottenlök och bladpersilja.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
4 skivor
grovt, stenungsbakat bröd eller toast
4 stora nävar
t.ex. Karl Johan, kantareller, champinjoner blandad svamp tvättad och skuren i grova bitar
1 msk
smör
1
schalottenlök fint tärnad
2 kvistar
bladpersilja fint strimlad
salt gärna havssalt
svartpeppar

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (31)

(31)

Vad tycker du?

0 kommentarer

Italiensk vecka

Måndag
Måndag
Pasta Maccaronetti Bolognese
Pasta Maccaronetti Bolognese
Tisdag
Tisdag
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Onsdag
Onsdag
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Torsdag
Torsdag
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Fredag
Fredag
Pizza med buffelmozzarella
Pizza med buffelmozzarella
Lördag
Lördag
Risotto på svamp och spenat
Risotto på svamp och spenat
Söndag
Söndag
Ossobuco
Ossobuco