Tillagning

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

  • 4 skivor grovt, stenungsbakat bröd eller toast
  • 4 stora nävar t.ex. Karl Johan, kantareller, champinjoner blandad svamp tvättad och skuren i grova bitar
  • 2 msk Zeta Extra jungfruolivolja Classico

    Zeta Extra jungfruolivolja Classico

    Läs mer
  • 1 msk smör
  • 1 schalottenlök fint tärnad
  • 2 kvistar bladpersilja fint strimlad
  • salt gärna havssalt
  • svartpeppar
Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Rosta brödet i olivolja i en stekpanna.

Stek svampen gyllengul i olivoljan och avsluta med löken och smöret.

Salta och peppra.

Fördela svampen på brödet och strö över den strimlade persiljan.

Stäng

Inköpslista

Stäng
  • Tips

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.