Svampbruschetta

RÖSTA PÅ RECEPTET (31)

(31)

RÖSTA PÅ RECEPTET (31)

(31)

Vad tycker du?

20min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Bruschetta med blandad svamp, schalottenlök och bladpersilja.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
4 skivor
grovt, stenungsbakat bröd eller toast
4 stora nävar
t.ex. Karl Johan, kantareller, champinjoner blandad svamp tvättad och skuren i grova bitar
1 msk
smör
1
schalottenlök fint tärnad
2 kvistar
bladpersilja fint strimlad
salt gärna havssalt
svartpeppar

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (31)

(31)
Tack!