Recept från zeta. Stekt_mangold_med_vitlök_och_cannellinibönor_st

Stekt mangold med vitlök och cannellinibönor

Fräs vitlök och mangold med cannelinibönorna och servera som contorni - tillbehör till huvudrätten.

Tillagning

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Skär bort stjälken på mangoldbladen med en vass kniv.

Skölj bladen och koka dem mjuka i lätt saltat vatten i en kastrull, ca 2 minuter.

Kyl i kallt vatten och låt rinna av.

Fräs vitlöken i olivolja i en stekpanna.

Vänd ner mangolden och bönorna och låt bli varma.

Smaksätt med ett par droppar balsamvinäger, salt och peppar.

Stäng

Inköpslista

Stäng

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.