Stekt mangold med vitlök och cannellinibönor

RÖSTA PÅ RECEPTET (205)

(205)

Vad tycker du?

15min 9 ingredienser

Fräs vitlök och mangold med cannelinibönorna och servera som contorni - tillbehör till huvudrätten.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
ca 400 g
mangold eller
pak choy eller
färsk spenat
1
vitlöksklyfta tunt skivad
1 burk
Zeta Cannellinibönor (400g)
salt
svartpeppar

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (205)

(205)

Vad tyckte du om receptet?

6 kommentarer

Catrin

Stjälkarna, om de är fina, kan användas som sparris,
tex i omeletter.

Jonas

Vad gör ni med stjälkarna?

Anna Mellberg

Hej Jonas! Skär bara bort den del av stjälken som är mycket grov och dela stjälken längst med. Så brukar jag göra för att minska matsvinnet och få så mycket gott att äta som möjligt. Lycka till!

Yvonne

Zeta har bra prisvärda produkter.
Jag använder dom ofta.

Ingrid christensen

Jag använder många produkter från zeta, är mycket nöjd