Stekt halloumi med grönsaker

RÖSTA PÅ RECEPTET (60)

(60)
30min
Zeta 50 år
Zeta 50 år

I år fyller vi 50 år! Missa inte allt som händer under vårt jubileum

Fira med oss

Fint tärnade grönsaker i en vinägrett tillsammans med brynt halloumi, som en rätt för sig eller tillsammans med en god pasta.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Zeta 50 år
Zeta 50 år

I år fyller vi 50 år! Missa inte allt som händer under vårt jubileum

Fira med oss

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 pkt
Halloumi (250g) skuren i skivor
2 msk
1 liten
röd paprika hackad
1 liten bit
grön paprika hackad
1 liten bit
röd lök finhackad
1 liten
vitlöksklyfta tunt skivad
4 msk
Extra jungfruolivolja Classico till grönsakerna
salt
svartpeppar
1 kvist
timjan

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

En 50-årig smakresa

I år firar vi 50 år av goda smakupplevelser.

Besök Zetas jubileumssajt

Spaghetti med ugnsbakad fetaost och tomater

Snabblagat!

Ibland måste det går snabbt att laga mat. Recept klara under 30 minuter.

Recept under 30 min

Följ oss på våra sociala kanaler

NYHET! Tunna crostini

Animal welfare

Zeta animal-welfare märkning betyder att varan kommer från en gård med djurvälfärdsprogram. Det innebär att kraven är tuffare än EUs lagstiftning.

Läs mer om animal welfare

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.