Stekt halloumi med grönsaker

RÖSTA PÅ RECEPTET (26)

(26)
30min

Fint tärnade grönsaker i en vinägrett tillsammans med brynt halloumi, som en rätt för sig eller tillsammans med en god pasta.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 pkt
Halloumi (250g) skuren i skivor
2 msk
1 liten
röd paprika hackad
1 liten bit
grön paprika hackad
1 liten bit
röd lök finhackad
1 liten
vitlöksklyfta tunt skivad
4 msk
Extra jungfruolivolja Classico till grönsakerna
salt
svartpeppar
1 kvist
timjan

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Vinn hushållsmaskiner från Smeg

Italienska pastarätter

I Italien är pasta vardagsmat.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.