Stekt halloumi med grönsaker

RÖSTA PÅ RECEPTET (88)

(88)

RÖSTA PÅ RECEPTET (88)

(88)

Vad tycker du?

30min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fint tärnade grönsaker i en vinägrett tillsammans med brynt halloumi, som en rätt för sig eller tillsammans med en god pasta.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 pkt
Halloumi (250g) skuren i skivor
2 msk
1 liten
röd paprika hackad
1 liten bit
grön paprika hackad
1 liten bit
röd lök finhackad
1 liten
vitlöksklyfta tunt skivad
4 msk
Extra jungfruolivolja Classico till grönsakerna
salt
svartpeppar
1 kvist
timjan

Gör så här

2 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (88)

(88)
Tack!