Sparrisrisotto med örtolja

RÖSTA PÅ RECEPTET (7)

(7)

Vad tycker du?

40min 10 ingredienser

Åk på en smakresa till Italien med vår klassiska risotto med vårens primör, sparris. Enkel och elegant måltid som passar perfekt för att imponera vid middagsbjudningen.

Receptet är framtaget i samarbete med Tove Nilsson.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
risotto
1 1/2 l
kycklingbuljong
1 knippe
sparris
2
schalottenlökar
1 påse
1/2
citron, saft
salt
nymalen svartpeppar
Örtolja
50 g
färsk örter
1/2
vitlöksklyfta

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (7)

(7)

Vad tyckte du om receptet?

2 kommentarer

Lämna ett svar till Anna Mellberg Avbryt svar

Katarina

Fantastiskt gott blev det!!

Anna Mellberg

Åh så kul att höra Katarina! Hälsningar från Zetas provkök