Spaghetti olio, aglio e peperoncino

RÖSTA PÅ RECEPTET (90)

(90)
30min

En klassisk enkel italiensk rätt - Spaghetti olio, aglio e peperoncini.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
400 g
Zeta Casa Di Luca Spaghetti eller
3-5
vitlöksklyftor tunt skivade
1
röd chilipeppar tunt skivad
2 msk
bladpersilja hackad

Gör så här

Tips!

Enligt tradition i Italien serveras inte denna rätt med parmesan. Men det går även att utesluta för att maträtten ska bli vegansk.

Kommentera

Therese

Hej
Varför nämns parmesan ens i veganska recept? Parmesan är ju inte ens vegetariskt..

Snared

Beror på vad som menas med parmesan…
Det finns vegansk parmesan annars, långt ifrån det äkta, men det finns.

Emma Olsson

Hej Therese,
Tack för att du hörde av dig. Att hyvla parmesan över rätten är ett förslag men går lika bra att utesluta för att få en vegansk maträtt 🙂

Hälsningar
Emma från Zeta

Bli inspirerad av Zeta

Årets Novello är här!

Olivolja från årets första dagars skörd.

Lär mer

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.